wsj19konsert wsj19konsert

Spårar-Hajk på Vässarö

I augusti åker Spåraravdelningarna Svamparna & Skogsfåglarna till Vässarö

I augusti åker Spårarna till Vässarö!

Nu är det dags att planera sommarens stora händelse, Hajk på Vässarö, 13 – 16 augusti.

Vi hoppas att så många av er som möjligt vill och kan följa med, både scouter och vuxna.

När?

13:e augusti 2022 till och med  16:e augusti 2022.
Närmare tider för avfärd, ankomst samt hemkomst kommer att skickas ut i kommande lägerbrev.

Var?

Vässarö i Roslagen.

Vem?

De som åker på denna Hajk är Svampar och Skogsfåglar.

Anmälan:

Anmälan är nu stängd. Betalning skall göras senast 30:e april 2022. Anmälan är bindande.

Betalning:

Betalning görs direkt till kårens bankgiro: 5043-1790. Ange namn på den person denna betalning avser. OBS! Inget inbetalningskort skickas ut.

Kostnad:

Avgiften för denna hajk är för deltagande scout 1400 kr. För deltagande ledare är avgiften 700 kr och för medföljande vuxen är kostnaden 1050 kr. I avgiften ingår förutom resan mat och aktiviteter.

Enskilda scouter kan ansöka om ett lägerbidrag och eventuellt få en lägre avgift. Hör av er till er ledare om det är aktuellt.

Transport:

Vi kommer att åka egna bilar till Vässarö brygga och därifrån båt till Vässarö.

Inkvartering:

Vi bor i kårens fina sexmannatält.

Packning:

Packlistor finns här.

Frågor?

Många frågor kommer att besvaras i lägerbrevet men annars kan man även vända sig till Sara Bergendorff sara.bergendorff@gmail.com eller Saskia Skogman saskia.skogman@gmail.com
Allmän information om Vässarö finns här: https://vassaro.se/